Partner of ProMinent

Voor een goed bedrijfsresultaat is de kwaliteit van uw gewassen van groot belang. Verhogen van gezondheid, gewicht en productie per vierkante meter. U doet alles in uw vermogen om continu te verbeteren. Aan de andere kant, kostenbesparing is ook een bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. In dit verband is de invloed van het waterbehandelingssysteem significant. Het verhogen van de waterkwaliteit tegen lagere kosten is gewenst. We kunnen van dienst zijn door de best mogelijke desinfectie op basis van chloor te creëren. Vanwege het uiterst evenwichtige systeem worden ongewenste bijproducten zoals chloraat, chloride tot een minimum beperkt.

Broeikassen

In de nabije toekomst is het sluiten van de watercyclus verplicht in de kassenbouw. Dit betekent dat een maximale efficiëntie en een evenwichtig gebruik van grondstoffen nodig is om het beste resultaat te behalen. De hoogwaardige zuivere desinfectieoplossing biedt een belangrijke bijdrage om te komen tot een gesloten waterbehandelingssysteem.

CHLORINSITU® IIa small

CHLORINSITU® IIa small

De CHLORINSITU® IIa small is een open celelektrolyssysteem waarin de elektrochemische reactie plaatsvind in een stroom door de celkamer zodat het vers geproduceerde actieve chloor onmiddellijk reageert met het natriumhydroxide om natriumhypochloriet te vormen.

Specificaties
CHLORINSITU® V

CHLORINSITU® V

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig? Dan is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V 1D of Multiple dosering de beste oplossing!

Specificaties
CHLORINSITU® V PLUS

CHLORINSITU® V PLUS

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig en moet u tegelijk in fluctuerende chloorconsumpties kunnen voorzien en peikbehoefte aankunnen? In dat geval is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V PLUS de beste oplossing.

Specificaties