Partner of ProMinent

Drinkbaar water is een eerste levensbehoefte en daarom moet aan de hoogste kwaliteit worden voldaan. Dit vereist apparatuur die een hoge kwaliteit waterbehandeling combineert met een absolute betrouwbaarheid. Dit is precies waarom de machines van VDH watertechnology perfect passen; ze leveren een zeer zuiver chloorproduct dat veilig op aanvraag wordt geproduceerd. Er hoeft een minimale of zelfs geen voorraad te worden aangehouden en de operationele kosten zijn laag. Dit alles gecombineerd met een zeer hoge betrouwbaarheid. Dat waren de redenen voor een Zwitserse gemeente om deze technologie te kiezen voor het gebruik in een waterbehandelingsinstallatie die gelegen is op een bergtop die gedurende drie maanden per het jaar niet bereikbaar is vanwege weersomstandigheden.

Wereldwijde service

VDH watertechnology biedt wereldwijde verkoop- en serviceactiviteiten. Zo kunt u onze machines voor drinkwater vinden in Zwitserland, Seychellen, Frankrijk, Kroatië, Australië, Tsjechië en Kazachstan en Hongarije. Al het drinkwater in Slowakije wordt ontsmet met Chlorinsitu®-technologie!

CHLORINSITU® IIa small

CHLORINSITU® IIa small

De CHLORINSITU® IIa small is een open celelektrolyssysteem waarin de elektrochemische reactie plaatsvind in een stroom door de celkamer zodat het vers geproduceerde actieve chloor onmiddellijk reageert met het natriumhydroxide om natriumhypochloriet te vormen.

Specificaties
CHLORINSITU® III

CHLORINSITU® III

Heeft u natriumhypochloriet nodig met een hoge zuiverheid of lage chloride en lage chloraat? Het elektrolyssysteem CHLORINSITU® III is de oplossing. Het systeem kan gebruikt worden voor drink-, afval-, proces-, zwembadwater en in koeltoren.

Specificaties
CHLORINSITU® V

CHLORINSITU® V

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig? Dan is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V 1D of Multiple dosering de beste oplossing!

Specificaties
CHLORINSITU® V PLUS

CHLORINSITU® V PLUS

Heeft u de zuiverste vorm van chloor en extreem lage hoeveelheden chloride en chloraat nodig en moet u tegelijk in fluctuerende chloorconsumpties kunnen voorzien en peikbehoefte aankunnen? In dat geval is het elektrolyssysteem CHLORINSITU® V PLUS de beste oplossing.

Specificaties
Lilian® wateranalyse

Lilian® wateranalyse

Met de LILIAN meet uw makkelijk alle belangrijke parameters in uw zwembadwater. Door één druk op de knop wordt de meting gestart. Daarnaast is er een app die je bij de hand neemt, je door het meetproces begeleidt en vervolgens alles automatisch en digitaal documenteert.

Specificaties